Supervision – på vej mod autorisation

Som psykolog på vej mod autorisation eller på vej med en specialistuddannelse er det et centralt krav, at du modtager supervision på dit virke. Hos mig kan du i supervisionen udvikle dine sanser for at se og intervenere i psykologiske processer. Supervisionen vil udvikle din faglige identitet som psykolog og give dig et mere sikkert ståsted. Måske har du brug for at vende en konkret sag? Måske har du refleksioner over din egen rolle og personlige stil som terapeut? Eller måske er der tanker og spørgsmål til din rolle i organisationen, som kunne være godt at få vendt?

Uanset vil jeg møde dig i det, du står i og bidrage med et godt råd, flere perspektiver eller forslag til: Hvad gør jeg bedst i en sag af denne type?

Hvis I er en gruppe, der gerne vil have supervision sammen, vil vi før første supervision aftale ramme for tid og form. Jeg har god erfaring med reflekterende team modellen, som vi på forskellig vis kan bringe spil. 

Du / I er velkomne til at kontakte mig for at høre, om jeg er den rette supervisor for dig / jer. Kontakt mig på 25751887.