Parterapi

Er der kommet utroskab mellem jer? Opslidende diskussioner, der ingen ende tager? Er der opstået ubalance i familien grundet samlivet med dine, mine og vores børn? Er I gledet fra hinanden? Er sexlivet en by i Rusland? Tænker du pludselig, at du måske har valgt den forkerte? Er det svært at få hverdagen til at hænge sammen med karriere, børn, venner plus det løse? Er I presset af livstruende sygdom, dødsfald eller et udfordret barn? – så kan parterapi være en god idé.

At skabe et berigende parforhold er en af de sværeste udfordringer vi støder på i vores liv. Men det er også en af de største glæder, når det lykkes. Så når vores parforhold er gået i hårdknude, kan vi have brug for hjælp udefra.

Ofte kan vi i vores forhold synes, det er partneren, der skal ændre sig, for at forholdet kan overleve. Men så enkelt er det sjældent. I parterapien hos mig får I hjælp til at få øje på det, der har sneget sig ind i rummet mellem jer. I får redskaber til at kunne lytte til den anden og ikke kun høre det, I tror den anden siger, men høre det, den anden faktisk prøver at sige. Vejen vil bestå af små skridt i retning af at genskabe en større tryghed og en bestræbelse på at holde et vågent øje med de steder, hvor de ”gamle vaner” sniger sig ind.